Felhívás

Induljon 2019-ben a VII. Országos Bérügyviteli Bajnokságon az értékes nyereményekért és viselje büszkén a Bérügyvitel Bajnoka vagy résztvevője címet!

Díjak

A bruttó 2 millió összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli, illetve tárgyi jutalomban részesülnek. Nyerje meg értékes nyereményeink egyikét!

Szakértők

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság versenyfeladatait kiemelkedő szakmai reputációval rendelkező szakemberek készítik el illetve ellenőrzik.

A bajnokságról

A bérügyvitel világában, a bérszámfejtésben dolgozók körében keressük, s díjazni kívánjuk a legjobbakat. Ezért a NEXON meghirdeti a VII. Országos Bérügyviteli Bajnokságot, a szakma egyetlen, nagy presztízst jelentő versenyét.

A versenyen való indulásnak képesítési/szakképesítési/foglalkoztatási követelményei nincsenek, azaz a bajnokságba bárki benevezhet. Nem belépési feltétel az sem, hogy a résztvevő jártas legyen bármely bérügyviteli szoftver használatában.

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2019. április 12.

0Weeks0Days0Hours0Minutes
 • Bérügyviteli szakma elismerése

  Alkalmat teremteni arra, hogy a bérügyvitel láthatatlan „hősei” színre lépjenek, s a széles közvélemény előtt nyilvánvalóvá legyen, hogy lelkiismeretes és szakszerű munkájuk nélkül nincs sikeres vállalat, intézmény.

 • Szakmai ismeretek bővítése

  Szervezett keretet biztosítani a szakmai ismereteik bővítésére, az adó- és munkaügyi jogszabályok változásainak követésére és helyes alkalmazására.

 • Adótudatosság növelése

  Elősegíteni a társadalom adótudatosságának növelését és az önkéntes jogkövetés megszilárdulását.

 • Munkaadók segítése

  Segíteni a munkaadókat, hogy biztosított legyen számukra a bérügyviteli folyamatok pontos és normakövető szervezéséhez szükséges, naprakész kompetenciakészlettel rendelkező munkatársi kör.

Hírek

Legfrissebb híreink

Még nem késő jelentkezni a 2019-es bajnokságra!

Április 15-én elindult a VII. Országos Bérügyviteli Bajnokság. De…

Jelentkezzen a 2019-es bajnokságra!

A NEXON 2019-ben hetedik alkalommal hirdeti meg a bérügyviteli…

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás

November 14-én megtartottuk az Országos Bérügyviteli Bajnokság…

NEXON Akadémia képzései

A MUNKAVISZONY - három optikán keresztül

Munkaviszony 3 optikán keresztül

Párhuzamosan, többszörösen is figyelnünk kell, ha munkáltatóként pontosan és érdekeink szerint hatékonyan kívánjuk betartani a munkaviszonyra vonatkozó szabályokat. A konferencia három optikán keresztül is segíti a "képbe kerülést".
TB. ANKÉT 5. alkalom

HATÁROZAT? VÉGZÉS? - Eljárás a tb kifizetőhelyen az egészségbiztosítási pénzbeli ellátások elbírálása során - TB. ANKÉT 5. alkalom

Nem kell ahhoz jogásznak lenni, hogy az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvénynek (továbbiakban Ákr.) megfelelően járjunk el, hogy helyesen tudjuk alkalmazni a szabályait! Az ankét keretében részletesen átbeszéljük az eljárási szabályokat, hogy Önnek is könnyen menjen.
NEXONbér képzés

NEXONbér képzés (2019. június)

A hallgatók elsajátítják a NEXONbér program kezelését a bérszámfejtési feladatok elvégzését a NEXONbér programmal. A NEXONbér program szerkezetének megismerése, valamint a szoftver felhasználói kompetenciák fejlesztése.
És mit mondott a bíróság?

ÉS MIT MONDOTT A BÍRÓSÁG? - Az Mt. alkalmazása körében az elmúlt időszakban született iránymutató bírósági ítéletek

A konferencián megbeszéljük, hogy milyen jellegű ügyben indított jogvita melyik bíróság hatáskörébe tartozik. Mivel a bíróságok csak a kereseti kérelem (fellebbezés, felülvizsgálati kérelem) keretein belül dönthetnek, jogerős bírósági ítéleteket elemezve vizsgáljuk meg, hogy más döntés született volna-e, ha a felek más kérelmet terjesztettek volna elő.
Hogyan változik a Munka törvénykönyve

Hogyan változik a Munka törvénykönyve?

Kihirdetésre került a 2019. évi XXXIV. törvény az Európai Unió adatvédelmi reformjának végrehajtása érdekében szükséges törvénymódosításokról - benne a Munka Törvénykönyve és a munkaügyi ellenőrzés szabályainak módosításával.
Általános lekérdező modul - alap

Általános lekérdező modul - alap (2019. május)

A résztvevők megismerkednek az általános lekérdező modul szerkesztő felületével, használatával, lekérdezések szerkesztésével.

OBB történet

OBB-történet

OBB-történet

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság rövid története számokban.

Versenyzőink mondták

Kecskeméten saját könyvelőirodánkban teljes körű könyvelést és bérszámfejtést végezünk. A verseny idén is nagy kihívás volt, ezért a bérszámfejtőknek kiemelt szakmai elismerést jelent. Kíváncsian vártam hónapról-hónapra a feladatokat, melyek megoldása többször éjszakába nyúlóan tartott.

Törökné Szabó Ágnesa 2017-es bajnokság nyertese

A tavalyi versenyen a hatodik helyezésig jutottam. Ezen felbuzdulva már alig vártam az idei megmérettetést, mely hónapról hónapra izgalmas feladatokat tartogatott számomra. Nagyszerű szakmai fejlődést jelentett ez nekem, s mindannyiunknak.

Fügedi Bernadetta 2016-os bajnokság nyertese

Az OBB sokat segített abban, hogy feltérképezzem a szakma azon pontjait is, amelyekkel munkám során ritkán találkozom. Az adójogszabályi összefüggések megkeresése sokszor emlékeztet kedvenc időtöltésemre, a puzzle kirakására.

Gáspár Veronikaa 2015-ös bajnokság nyertese

Jó volt hónapról hónapra megoldani a sokrétű feladatokat, melyek új ismeretek megszerzésére is lehetőséget nyújtottak. Rávilágítottak azokra a területekre, ahol a tudásom elmélyítése még szükséges. Remélem, jövőre is lehetőségem lesz részt venni a versenyen.

Füleki Magdolnaa 2013-as bajnokság nyertese

Támogatóink