Átadták a III. OBB különdíjait

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság VERSENYFELHÍVÁSÁBAN közzétettük, hogy a bajnokság szponzorálása nyitott, üzleti partnereink különdíjakat ajánlhatnak fel.

Öt partnerünk kapcsolódott a III. OBB során legjobb teljesítményt nyújtók elismeréséhez: a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Kodolányi János Főiskola, a KOTK Oktatási Központ, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ, valamint a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt.

Az érintett szervezetek közül – mivel hallgatók sajnos nem vettek részt a bajnokságban – csak hárman tudtak élni a lehetőséggel, akik úgy döntöttek, hogy a különdíjak átadását – a jutalmak aktuális képzésekhez kötődő jellegük miatt – a IV. OBB indulásának időpontjára, 2016. április 15-ére időzítik, s a díjazottak listáját, illetve a díjak értékét ekkor kívánják nyilvánosságra hozni.

Ennek megfelelően a különdíjakat az alábbi versenyzők kapták:

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50-30-20 ezer forintos ajándékutalványt adományozott:

  • Gáspár Veronika (III. OBB első helyezettje)
  • Török Gábor (III. OBB második helyezettje)
  • Kocsiné Almási Ágnes (III. OBB harmadik helyezettje) részére

Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. A Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. kupont adományozott:

Demcsák Valéria részére, amelynek felmutatásával a III. OBB negyedik helyezettje ingyenesen részt vehet az ADÓTANÁCSADÓ KLUB egy tetszőleges budapesti előadásán.


KOTK A KOTK Oktatási Központ különdíját:

Törökné Szabó Ágnes (III. OBB ötödik helyezettje) nyerte, aki egy éven keresztül (2016. májustól 2017. április végéig) ingyen vehet részt a KOTK bármelyik szakmai továbbképző rendezvényén.


NEXON Akadémia A NEXON Akadémia is csatlakozott a különdíjat felajánló szervezetek köréhez, s a versenyben 6-10. helyen végzőknek egy alkalommal ingyenes részvételt biztosít a 2016. évi TB Ankét egy tetszőleges alkalmán. Az NEXON Akadémia utalványainak címzettjei:

  • Fügedi Bernadett
  • Borosné Tóth Judit
  • Füleki-Garcsik Zsuzsanna
  • Füleki Magdolna
  • Gács Alexandra

A különdíjakat 2016. április 15-én postára adjuk az érintetteknek.