Lezajlott a mindent eldöntő jelenléti forduló

Október 27-én (pénteken) 11 órai kezdéssel tartottuk meg a 2017. évi Országos Bérügyviteli Bajnokság 5., ún. jelenléti fordulóját, amely azért bír kiemelt jelentőséggel, mert az itt nyújtott teljesítmény határozza meg a bajnokság résztvevőinek végső sorrendjét.

A versenyszabályzat szerint a négy online fordulóban elért pontok alapján a legjobb 50 versenyző kapott meghívást a jelenléti fordulóra, amelynek idén is a Budapesti Gazdasági Egyetem PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI KARA adott otthont. A megmérettetésen az 50 meghívott versenyzőből 42-en jelentek meg.

A feladatok – a korábbi fordulókkal azonos módon – a NEXON e-learning rendszerében voltak elérhetőek, s a megoldást a rendszerben kellett rögzíteni és leadni. A feladatmegoldásra 2 órát (120 percet) szántunk, amely időtartamot a versenyzők többsége ki is használt.

Az eredmények rögzítése és kiértékelése gépi úton történik.
Esetlegesen felmerülő kérdések, illetve panaszok benyújtásának határideje 2017. október 30., déli 12 óra. Ezt követően állapítjuk meg a végső sorrendet. Az elért helyezésről minden résztvevő írásbeli értesítést kap.

Az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás 2017. november 7-én a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő NEXON-konferencián lesz, amelynek teljes programjára szóló MEGHÍVÓT 2017. november 3-án 16 óráig tervezzük – elektronikus formában kiküldeni a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyzőnek. A meghívottak egy-egy személyt magukkal hozhatnak az eseményre.