Bérügyviteli Bajnokság

Augusztus 15-től folytatódik a bajnokság

2018. augusztus 15-től már elérhetőek az OBB 3. fordulójának feladatai, amelyek leadási határideje 2018. szeptember 15-e éjfél.

A forduló nem könnyű feladatai között szó lesz a munkaidőkeret elszámolási és pótlék megállapítási kérdéseiről, nehezítve hosszabb terjedelmű teljes munkaidővel és vasárnapra eső munkaszüneti napi rendes munkavégzéssel.
Emellett nagy figyelem irányul a rehabilitációs ellátás és a rokkantsági ellátás speciális törvényi szabályaira, amely kapcsán a versenyzőknek – többek között –helyesen kell alkalmazniuk a jövedelemtörvény által adott pontos meghatározását, amelyet nem a Tny., hanem a 2011. évi CXCI. törvény tartalmaz, meglehetősen bujtatott formában, s nem önálló fogalomként.

A 4. forduló feladatait – a meghirdetett ütemezésnek megfelelően – 2018. szeptember 15-én tesszük közzé, s egy hónap áll rendelkezésre a megoldásra. Az eredményeket október 15-e éjfélig rögzíthetnek a versenyzők az e-learningben!

Az 5. – ún. jelenléti – fordulót várhatóan 2018. november 6-án tartjuk a már megszokott helyszínen, a Budapesti Gazdasági Egyetemen, amelyre az 50 legtöbb pontot elérő versenyzőt hívjuk meg, akiket direkt e-mailben értesítünk a részletekről!

Az ünnepélyes díjátadót – tervek szerint – a 2018. november 14-ére kitűzött NEXON konferencia keretében szervezzük meg, amelyre az ötödik fordulóban legtöbb pontot elért tíz versenyzőt invitáljuk. Az érintetteket névre szóló levélben tájékoztatjuk majd a legfontosabb tudnivalókról!