Események betöltése

« All Events

  • Ez az esemény elmúlt.

Hogyan lehet dolgozni a társadalombiztosítási és családtámogatási ellátások mellett 2022-ben?

május 12 @ 14:00 - 16:00

NEXON Akadémia

Egyre gyakoribb, hogy a különböző társadalombiztosítási, és családtámogatási ellátások mellett rövidebb, hosszabb időben, otthonról, vagy a munkahelyen dolgozni szeretne az ellátást igénybe vevő. Ez a szándék gyakran találkozik azzal a munkáltatói igénnyel, hogy egy-egy feladathoz, vagy helyettesítéshez rugalmas megoldást keres a szervezet. Számos lehetőség áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindkét fél megelégedésére működhessen ez a munkavégzés.

Mindezekhez azonban pontosan tudni kell, hogy az egyes társadalombiztosítási és családtámogatási ellátások mellett ki, milyen feltételekkel, korlátozással, vagy korlátozás nélkül, mikor folytathat keresőtevékenységet.

A konferencián gyakorlatiasan kerülnek áttekintésre a gyed, a gyes, a gyet, az örökbefogadói díj, a rehabilitációs és rokkantsági ellátás, a korhatár előtti ellátás, és a nyugdíj melletti munkavégzés szabályai mind munkajogi, mind társadalombiztosítási és családtámogatási szempontból, mind a munkavállaló, mind a munkáltató szemszögéből.

Kérdezési és konzultációs lehetőség áll a résztvevők rendelkezésére.

Szervező

NEXON Akadémia
Telefon:
(1) 465-5151
E-mail:
akademia@nexon.hu
View Szervező Website

Szervező

NEXON Akadémia
Telefon:
(1) 465-5151
E-mail:
akademia@nexon.hu
View Szervező Website