Események betöltése

« All Events

Mit tartalmazzon (és mit ne) a munkaszerződés? – Alkalmazott Munkajog sorozat 5. alkalom

május 26 @ 14:00 - 16:00

Alkalmazott Munkajog

A sorozat célja, hogy olyan munkajogi alapismereteket adjon át, amit egy vezető szakirányú képzettség híján csak a gyakorlatban tanulhat meg. Ez a tapasztalatszerzés jó iskola, de néha téveszméket tart fenn, és olyan döntésekhez vezet, melyek egyszerűen helytelenül kialakult szokásjogon alapulnak és alapos tárgyi ismereteken.

Olyan témákat választottunk a sorozat egyes alkalmainak alapjául, melyek a vezetői irányítás és ellenőrzés lényegi részét képezik. A témaköröket gyakorlatorientáltan alakítottuk ki és több alkalomra terveztük.

Eddigi tapasztalataink szerint azok a rendezvényeink népszerűek, ahol az előadók „jogesetszerűen” dolgozzák fel a változásokat. Ezért követjük a bevezetett gyakorlatot és olyan szemináriumokat szervezünk a 2022. évben is, ahol előre kidolgozott és összetett munkajogi helyzeteket, „jogeseteket” küldünk meg előre a jelentkezőknek. A jogeseteket pedig közösen oldjuk meg. Ezzel szeretnénk megmutatni a résztvevőknek azt, hogy a különböző munkahelyi szituációkban milyen tényezők relevánsak, és melyek nem. Természetesen együtt körbejárjuk a vonatkozó jogi szabályozást is, végül pedig közösen megoldásokat keresünk a felvetett problémákra.

Részletek

Dátum:
május 26
Időpont:
14:00 - 16:00
Esemény kategóriák:
,
https://akademia.nexon.hu/szakmai-eloadasok/mit-tartalmazzon-es-mit-ne-a-munkaszerzodes/128

Részletek

Dátum:
május 26
Időpont:
14:00 - 16:00
Esemény kategóriák:
,
https://akademia.nexon.hu/szakmai-eloadasok/mit-tartalmazzon-es-mit-ne-a-munkaszerzodes/128