Bérügyviteli Klub – 2021. május 27.

OBB résztvevők számára

Időpont: 2021. május 27. (csütörtök) 15:00 -16:30 óráig
Online konferencia MS Teamsen keresztül.

Mint már több alkalommal jeleztük, az idei OBB újdonságának szánjuk, hogy a bajnokság minden fordulója után – a feladatkészítő szakértők bevonásával – Bérügyviteli Klub névre hallgató online konzultációt fórumot szervezünk az érdeklődőknek.

Az első, legfeljebb másfél órás időtartamú esemény időpontját május 27-én, 15 órára tűztük ki, amelyen a feladatok megoldásába érdemben bekapcsolódó kollégáknak a szakértők bemutatják a versenyfeladatok aktualitását, logikáját és megoldását, továbbá a résztvevőkkel közösen áttekintik az esetlegesen vitára okot adó kérdéseket.

Szakértők:

  • Perjési Judit szakmai vezető, ügyvezető (ABBRILL-HUMÁN Kft.), kamarai tanácsadó (PMKIK)
  • Fábián Andrea Margit, pénzügyőr alezredes, főosztályvezető (Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Gazdasági Ellátó Igazgatósága, Illetményszámfejtési Főosztály)

Moderátor: Dr. Henczi Lajos c. egyetemi tanár

Az OBB első fordulójával kapcsolatos esetleges kérdéseiket, észrevételeiket – akik még nem tették meg – május 24-én 17 óráig utólag is beküldhetik. A röviden, tömören megfogalmazott hozzászólásokat az alábbi címünkre szíveskedjenek elküldeni: berugyvitelibajnoksag@nexon.hu.

De lesz mód a fórumon – interaktív keretek között – élő, közvetlen véleménycserére is, figyelembe véve a másfél órás idősávot.

Amennyiben a május 20-i jelentkezési határidőig nem adta le a jelentkezését a Bérügyviteli Klub 1. alkalmára, korlátozott számban még el tudunk fogadni utólagos jelentkezést a berugyvitelibajnoksag@nexon.hu e-mail címen.