OBB jubileumi díjátadó – jelentkezés

Kedves Jubiláló Versenyzők!

Az ötödik fordulóval befejeződött a X. Országos Bérügyviteli Bajnokság.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre – a díjazottakon túlmenően – meghívjuk Mindazokat, akik a 2012 óta megrendezett mind a tíz vetélkedőnek érdemi résztvevői voltak. Erről a kiemelkedő teljesítményről egy elismerő oklevelet is szeretnénk átadni a megjelenteknek.

Ismereteink alapján 31 ilyen résztvevőt tudtunk összeszámolni, amely körbe – legjobb tudomásunk szerint – Ön is beletartozik, ha megkapta a meghívónkat.
Ezúton érdeklődünk, hogy módjában áll-e meghívásunkat elfogadni a X., jubileumi OBB díjátadójára, amely – egy szerény állófogadást is beleértve – várhatóan nem lesz hosszabb egy óránál. Részvételi szándékának megismerése mindenekelőtt szervezési szempontból fontos, mert ennek megfelelően tudjuk az előkészületi lépéseket körültekintően megtenni.

 • Időpont: 2022. december 9-én 14 óra
 • Helyszín: NEXON Konferenciaterem, 1138 Budapest, Váci út 185.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2022. december 1-jéig szíveskedjék visszaigazolni a képernyő jobb oldalán található jelentkezési lapon.

Jelentkezési lap

  Viselt neve, amit szeretne, hogy megjelenjen az emléklapon *

  E-mail cím *

  Telefonszám

  Részvételi szándék *

  Részvételem esetén hozzájárulok az eseményen készült felvételek közzétételéhez a berugyvitelibajnoksag.hu (obb.hu), a nexon.hu oldalon, valamint a NEXON közösségi média felületein.

  Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.