Megvannak az idei év legjobb bérszámfejtői

Idén második alkalommal került megrendezésre az Országos Bérügyviteli Bajnokság (OBB), a NEXON, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal szervezésében. Az eredményhirdetésre a NEXON 25 éves jubileumi konferenciáján került sor.

November 13-án lezajlott az II. Országos Bérügyviteli Bajnokság döntője. Az ötfordulós verseny záróakkordján a mintegy 1000 résztvevő közül kikerült legjobb harminc vehetett részt. Az utolsó fordulóban nyújtott teljesítmény határozta meg a bajnokság résztvevőinek végső sorrendjét, melyben az elérhető maximális 100 ponthoz képest átlagosan közel 70 pontot szereztek a versenyzők.

Az eredményhirdetésre a november 18-án a NEXON 25 éves jubileumi konferenciáján került sor. A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli és tárgyi jutalomban részesültek, valamint abban a szakmai elismerésben, amely a legjobb 100 résztvevőnek, versenytanúsítvány formájában kerül átadásra.

A 2014-es Országos Bérügyviteli Bajnokság helyezettjei

A 2014-es verseny hivatalos végeredménye:

1. Varjú Alexandra
2. Kocsiné Almási Ágnes
3. Törökné Szabó Ágnes
4. Borosné Tóth Judit
5. Demcsák Valéria
6. Pál-Kovács Annamária
7. Weiner Ágnes
8. Füleki Magdolna
9. Darázs Csaba
10. Harkai Józsefné

Az OBB sorozata 2015-ben tovább folytatódik, a szervezők ünnepélyesen aláírták a jövő évi együttműködésre vonatkozó szándéknyilatkozatot.