A II. OBB díjazottjai

Versenyfelhívás értelmében a négy online fordulóban (május, június, augusztus és szeptember) „jeleskedő”, 30 legjobb eredményt elérő versenyzőt hívták meg az ötödik, mindent eldöntő fordulóba, ahol a versenyzők már csak magukra, saját tudásukra számíthattak, és így kellett megoldani a feladatokat.

A 2014. november 13-i ötödik fordulón 25 versenyző jelent meg. A csapat átlagteljesítménye 65 pont volt, amely 10 ponttal haladta meg a 2013. évi szintet!

Varjú AlexandraA bajnokság döntőjének számító „jelenléti” fordulót 95 ponttal nyerte meg az IBUSZ Utazási Irodák Kft. munkatársa, Varjú Alexandra, aki már a tavalyi versenyen is részt vett.

A büszke versenyző elmondta, hogy munkaügyesként kezdte az IBUSZ-nál, de két éve munkaterületet váltott, s azóta dolgozik bér- és társadalombiztosítási ügyintézői munkakörben.

Eredetileg a Műszaki Egyetemre járt, de a munkaügyi területen tudott elhelyezkedni, ezért átképezte magát, s a munkaügy után a bérügyvitelt választotta, amiből nagy szerelem lett, ami az óta is tart.

Munkatársai mindig mosolygós, türelmes, segítőkész, kreatív és lelkiismeretes csapattagként ismerik. Láthatóan nagyon szereti a munkáját, ami mellet néha még olvasásra, mozira és alvásra is jut ideje.