Ki lett 2023 Bérügyviteli Bajnoka?

December 8-án „felszállt a fehér füst” a NEXON Konferenciaterméből és a díjátadó ceremónián kiderült az első tíz helyezett személye.

Íme a sorrend:

A 2023-as év Bérügyviteli Bajnoka Steier György lett!

Alapszakos diplomáját a BGE pénzügy és számvitel szakán szerezte, mellette mérlegképes könyvelői, valamint társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói szakképesítéssel is rendelkezik.
Jelenleg is tanul a BGE-n, ahol – várhatóan – jövőre veheti át vezetés és szervezés mesterszakos oklevelét.

Tíz éve foglalkozik munkaüggyel és bérszámfejtéssel, melyből közel öt évet a munkaerő-kölcsönzés területén töltött, először ügyintézői, majd később szakértői és vezetői pozícióban. Jelenleg saját vállalkozásában tanácsadói és szakértői feladatokat lát el, emellett pedig immár szülői szerepben is igyekszik helytállni, mivel kéthete kislánya született. Gratulálunk!

 

2. helyezett lett Somogyi Krisztina bérszámfejtési csoportvezető, aki 13 éve tevékenykedik HR- és bérügyviteli területen.
Nemzetközi kapcsolatok szakos diplomával, tb- és bérügyi szakelőadói szakképesítéssel rendelkezik, emellett angol és német nyelven beszél.
4 éve vesz részt a bajnokságban, eddig minden évben sikerült a legjobb tízbe kerülnie, idén már dobogós helyet ért el.

 

 

 

 

3. helyezett Takács Anikó jövedelem-elszámolási csoportvezető, aki kutatóbiológus diplomája után a gazdasági terület felé fordult, mérlegképes könyvelő szakképesítéssel társaságokat, vállalkozókat könyvelt.
Ekkor keltette fel figyelmét a bérszámfejtés, ahol a számok szeretetén túl jobban ki tudott teljesedni – az embereknek való segítségnyújtásban is -, így tb és bérügyi szakelőadó szakképesítést és humánerőforrás-menedzser diplomát szerzett.

 

 

 

 

További helyezettek:

4. László-Ury Veronika

5. Katona-Fazakas Tünde

6. Horváth Anita

7. Spitzer Tamás

8. Németh-Kardinál Petra

9. Sutús Andrea

10. Bokodi Zsófia

Gratulálunk a díjazottaknak!

A NEXON idén is 2 millió forintot fordított az első tíz helyezett díjazására. Az első három helyezett pedig emellett egy művészeti alkotásban is részesült! (Hefter Brúnó, pannonhalmi üvegművész munkája)

  • az első helyezett 600 ezer forintos,
  • a második helyezett 400 ezer forintos, míg
  • a harmadik helyezett 300 ezer forintos díjazásban részesült.

Emellett NEXON 100-100 ezer forinttal jutalmazta a bajnokság további hét helyezettjét.
A NEXON díjait Ocskay Szilárd a NEXON ügyvezető igazgatója adta át.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig OKLEVÉLLEL hitelesíti a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve ezzel szakmai előmenetelüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.

  • az I. helyezett kapta a NAV különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással. A díjat átadta Dr. Vas Adrienn, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézetének igazgatója
  • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50, 30, illetve 20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazta az első három helyre befutó versenyzőket;
  • a Perfekt Zrt. egy szakmai rendezvényre szóló, térítésmentes részvételre jogosító kuponnal, valamint két aktuális számviteli, pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazta a negyedik helyezést elérő versenyzőt. A díjat átadta Stolmár-Siliga Mónika, a Perfekt Zrt. szakmai vezetője
  • a BGE a verseny ötödik helyezettjét jutalmazza egy OKLEVÉLLEL és 35 ezer forint értékű könyvvásárlási utalvánnyal. A díjat átadta Dr. Kardos Barbara egyetemi docens, a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának tanszékvezetője
  • a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújt a verseny 6., 7. és 8. helyezettjeinek,
  • a NEXON Akadémia pedig a 9. és 10. helyezettet karolta fel, s hívja meg az érintetteket a NEXON által szervezett BérAkadémia konferenciára. A díjat átadta Kurucz Gabriella partnerkapcsolati igazgató, a NEXON Akadémia vezetője.

Nézzék meg a díjátadó összefoglalóját:

Köszönjük a partnereinknek, hogy támogatták a versenyt, mindent megtettek azért, hogy a versenyfelhívás eljusson a bérügyviteli munkatársak széles köréhez!

Köszönjük a különdíjat felajánló partnereinknek a nemes gesztust, amivel hozzájárultak a verseny rangjának emeléséhez!

És még egy jó hír a végére: jövőre folytatjuk!

Jó pihenést és szép ünnepeket kívánunk versenyzőinknek, partnereinknek és szakértőinknek!