Már lehet jelentkezni a 2024-es bajnokságra

A NEXON – a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakmai támogatásával – 2024-ben is meghirdeti az Országos Bérügyviteli Bajnokságot!

A 2013 óta minden évben megszervezett bajnokság célja a bérügyviteli szakma elismertségének és presztízsének növelése, valamint – az aktuális jogszabályokra épülő feladatok megoldásával – a résztvevők tudásának gazdagítása.

Tesztelje le tudását és szerezzen friss tapasztalatokat a XII. Országos Bérügyviteli Bajnokságon és kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek rangos élmezőnyébe!

 

Jelentkezési határidő: 2024. április 18.
(A bajnokság április 20-án indul)

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására:

  •  az első helyezett bruttó 600 ezer forintot,
  • a második bruttó 400 ezer forintot,
  • a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza.

A 2024-es esztendő legjobb eredményt elérő dobogós helyezettjei megkapják Hefter Brúnó üvegművész műalkotását is.

Egyszerű és rugalmas versenyzés: interneten keresztül bárhonnan elérhetők és online formában megoldhatók az egyes fordulók feladatai; a feladatok leadására mind a négy online fordulóban egy hónap áll a versenyzők rendelkezésére; a 4 fordulóban elért pontszámok összeadódnak, s a legtöbb pontot elérő 50 résztvevő meghívásos versenyében, az ötödik személyes, jelenléti fordulóban dől el, hogy kik alkotják Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős élmezőnyét.

Különdíjat felajánló szervezetek:

az 1. helyezett kapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással;

Online Bérügyviteli Klub!

Az OBB első négy fordulója után térítésmentes, online konzultációt szervezünk, amelyen feladatkészítő szakértőink bemutatják a versenyfeladatok aktualitását, logikáját és megoldását, továbbá a résztvevőkkel közösen áttekintik az esetlegesen vitára okot adó kérdéseket.
Tegye próbára tudását, kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős csapatába és jusson fel a szakma csúcsára!

Április 18-ig jelentkezzen tehát a 2024-es OBB-re!

„A Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel alapszakjának elvégzése után munkaügyi területen helyezkedtem el. Ennek már több mint tíz éve, számomra azonban mind a mai napig rengeteg újdonsággal szolgál ez a terület. Elsősorban a szakmai fejlődés miatt jelentkeztem a bajnokságra, a munkámban nagy hasznát vettem annak a tudástartalomnak, amelyek az OBB egyes feladataiban rendre megjelentek. Mindig nagy kedvvel láttam hozzá megoldásukhoz, melyek gyakran okoztak fejtörést számomra. Bármilyen nehezek is voltak a feladatok, nem adtam fel, így a két évvel ezelőtti bajnokságon már második helyezést értem el. Ez tovább lendületet adott és az eredmény nem is maradt el. A 2023 decemberében tartott díjátadón engem szólítottak a dobogó tetejére.” Steier György 2023 bajnoka