I. OBB - jelenléti forduló képernyő

Lezárult az I. Országos Bérügyviteli Bajnokság – díjátadó november 21-én

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság négy on-line fordulójának legjobbjai mérték össze tudásukat a november 14-i jelenléti fordulóban.

A BGF, NAV és NEXON által júniusban elindított I. Országos Bérügyviteli Bajnokság négy hónapig tartó on-line fázisa október 20-ig tartott. Ebben a fázisban a 800 résztvevő a NEXON e-learning keretrendszerében négy fordulóban vehetett részt, ahol összesen 400 pontot érhettek el.

A négy forduló összesített pontszámai alapján a legjobb 30 versenyző mérte össze tudását a november 14-i jelenléti fordulóban. A jelenléti fordulóba 303 pont volt az alsó ponthatár, amivel már be lehetett kerülni.

A jelenléti fordulóra a BGF Buzogány utcai épületében került sor, a megmérettetésen végül 28 versenyző jelent meg. A forduló feladatait szintén a NEXON e-learning keretrendszerében töltötték ki, de a megoldáshoz a kézi számológépen kívül más segédeszközt nem vehettek igénybe a versenyzők.

Az ötödik, jelenléti fordulóval lezárult az I. Országos Bérügyviteli Bajnokság, az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadó november 21-én 14 órakor lesz, amiről sajtóközleményt adunk ki.

Képes beszámoló a jelenléti fordulóról: