Bokodi Zsófia lett a Bérügyvitel Bajnoka 2019-ben

2019. november 20-án a NEXON Konferencia záróeseményeként zajlott le a VII. Országos Bérügyviteli Bajnokság Díjátadó ceremóniája.

A jelenléti forduló eredményei alapján 96 ponttal (100 pontból) az első helyezett és így 2019 Bérügyviteli Bajnoka Bokodi Zsófia lett.

 

Zsófia a Pécsi Tudományegyetemen végzett pénzügy szakirányon.
A bérügyviteli területtel egy könyvelőirodai munka során ismerkedett meg, ekkor szerezte meg a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadói szakképesítést.
Közel két és fél éve dolgozik bérszámfejtési ügyfélszolgálati asszisztensként az oroszlányi Suez Water Kft-nél.

A versenybe először 2018-ban kapcsolódott be, akkor a 15. helyezést érte el.
Az idei versenyen nagy reménységgel indult, bízott benne, hogy bejut az első tíz versenyző közé.
Gratulálunk Zsófiának!

 

 

 

A 2. helyezett Katona-Fazakas Tünde lett holtversenyben a 3. helyezett Papp Andreával. Mindketten 94 pontot értek el, így a sorrendet a feladatok leadási ideje határozta meg. (Tünde 3 perccel nyert). 

Tünde 14 éve dolgozik bérszámfejtőként és könyvelőként az SHS Kft-ben, ahol 10 éve a bérszámfejtési csoportvezetői feladatokat is ellátja. A Kaposvári Egyetemen szerzett agrármérnöki és agrár-mérnöktanári végzettséget, de a bérügyvitel lett a szenvedélye.

Több szakképesítéssel és mezőgazdasági mérnök végzettséggel is rendelkezik, de hamar világossá vált számára, hogy a bérügyvitel az ő területe.
A BonOffice Kft-nél 2014 óta dolgozik bérszakértőként, de jelenleg 11 hónapos kislányával van otthon. A kezdetek óta részt vesz a bajnokságon, sőt cégüknél OBB-s házi bajnokságot is hirdettek, melynek résztvevői közül idén hárman is bejutottak a legjobb 50 közé.

További díjazottak:

4. helyezett Nagy Zoltánné

5. helyezett Sutús Andrea

6. helyezett Perjésiné Márkus Judit

7. helyezett Spitzer Tamás

8. helyezett Kocsiné Almási Ágnes

9. helyezett Hudák Éva

10. helyezett Sinka Nikoletta

Gratulálunk minden díjazottnak!

A NEXON 1,3 millió forintot fordított a legtöbb pontszámot elérő három versenyző díjazására, illetve 100-100 ezer forinttal járult hozzá a bajnokság további hét helyezettjének jutalmazásához.
A versenykiírás értelmében a bajnokság legjobbjai a BGE, az MKIK, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló TANÚSÍTVÁNYT is kaptak.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig OKLEVÉLLEL hitelesítette a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve ezzel szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.

Különdíjak

  • az első helyezett kapta a NAV különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással
  • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50, 30, illetve 20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazta a bajnokság dobogósait, az első három helyre befutó versenyzőket
  • a Perfekt Zrt. egy szakmai rendezvényre szóló, térítésmentes részvételre jogosító kuponnal, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazta a negyedik helyezést elérő versenyzőt
  • a Budapesti Gazdasági Egyetem OKLEVÉLLEL, könyvvásárlási utalvánnyal és kultúrautalvánnyal jutalmazta az OBB ötödik helyezettjét
  • a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújtott a verseny 6-8. helyezettjeinek, melynek értéke 33.000 Ft/előfizetés
  • a NEXON Akadémia pedig a 9. és 10. helyezettet karolta fel, s hívta meg az érintetteket az Akadémia által szervezett TB Ankét egy alkalmára ingyenes formában.

A NEXON és a mentoráló szervezetek – BGE, MKIK, NAV – képviselői egyetértettek abban, hogy jövőre is folytatódjék a bajnokság, és már alá is írták a nyolcadik Országos Bérügyviteli Bajnokság Versenyfelhívását!