A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogatja a II. Országos Bérügyviteli Bajnokságot

Idén már a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara is támogatja az Országos Bérügyviteli Bajnokságot, melyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskolával együttműködve indított el 2013-ban a NEXON bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztő és szolgáltató vállalat. A tavaly több mint 800 résztvevővel lezajlott verseny célja, hogy a komoly szakmai elismeréssel bíró megmérettetéssel felhívja a figyelmet a bérügyvitel területén dolgozó szakemberek munkájának jelentőségére. A versenyre 2014. április 15-ig jelentkezhetnek az érdeklődők, beleértve a főiskolák és egyetemek hallgatóit is.

MKIK együttműködésA II. Országos Bérügyviteli Bajnokság szabályzatának aláírásával erősítette meg támogatói együttműködését a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Budapesti Gazdasági Főiskola és a NEXON, bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztő és szolgáltató vállalat. A tavaly több mint nyolcszáz résztvevővel lezajlott országos versenyre a szervezők mindazok jelentkezését várják, akik otthonosan mozognak a bérügyvitel világában, és kellő affinitást éreznek magukban arra, hogy megmérettessék szakmai tudásukat.

Az együttműködő partnerek célja, hogy a verseny felhívja a közvélemény figyelmét a bérügyvitel „láthatatlan hőseire”, akiknek lelkiismeretes és szakszerű munkája nélkül nem létezhet sikeres vállalat, vagy intézmény. Távolabbi tervük, hogy fokozatosan megteremtsék annak feltételeit is, hogy a Bérügyintéző OKJ-s szakképesítésre mielőbb mester cím épülhessen. A Bajnokság egyben támogatja a hazai munkaadókat is, hiszen a megmérettetés lehetőséget biztosít a résztvevők számára szakmai ismereteik naprakész bővítésére, az adó- és munkaügyi jogszabályok változásainak követésére és helyes alkalmazására.