Gyakran ismételt kérdések

A verseny szervezője: NEXON

  • 1138 Budapest, Váci út 185.
  • Telefon: 061-4655-100
  • www.nexon.hu

A versennyel kapcsolatos kérdésekkel keresse kollégáinkat:

Lukács Ildikó, Ardey Zsolt vagy Héray Katalin

A verseny 2024. április 20-án indul.

A versenyre csak on-line módon lehet jelentkezni a www.berugyvitelibajnoksag.hu oldalon az ott megadott határidőig. A feladatokhoz való hozzáférésről tájékoztató emailt legkésőbb a verseny indulása előtt 2 nappal küldjük ki a jelentkezőknek a regisztrációban megadott emailcímre.

Igen, a határidő lejárta után is lehet jelentkezni a versenyre, online módon, május 15-e éjfélig. Ezt követően egészen a bajnokság negyedik fordulójának lezárása előtti ötödik munkanapig bármikor a berugyvitelibajnoksag@nexon.hu emailcímre küldött levéllel lehet jelentkezni, azonban a résztvevő ilyen esetben a lezárt fordulók feladataihoz már nem fér hozzá, így azokra pontot sem kaphat. Emailben történő jelentkezés esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy a regisztráció várható átfutási ideje 3 munkanap.

Az OBB egyes fordulóinak feladatait a NEXON elearning rendszerében éri el (http://elearning.nexon.hu). A rendszerbe való belépéshez felhasználónév és jelszó szükséges, melyet a regisztrációt követően emailben küldünk meg.
Az egyes fordulók feladatai a Versenyszabályzatban megadott határidőig érhetőek el. A határidő feltüntetésre kerül az elearning rendszerben a versenyfeladatoknál is.
Fontos, hogy a feladatokat legkésőbb a határidő napján éjfélig le kell adni, ezt követően ugyanis a rendszer automatikusan lezár és a Versenyszabályzat értelmében nincs lehetőség azokat egyedi elbírálás alapján befogadni.

A rendszer internet alapú, ezért bárhonnan elérhető, ahol van internetkapcsolat. A leadási határidőig bármikor leadhatja a feladatokat, igény esetén akár otthonról is. Ha elkezdte egy feladat kitöltését, a rendszer elmenti a beírt válaszokat, ha a feladat következő oldalára lép át (a mentés csak oldalváltáskor történik meg!). Így akár ki is léphet az elearning rendszerből, majd később visszatérhet a feladat kitöltéséhez, illetve módosíthat a már korábban elmentett válaszain is. A forduló leadási határidején belül bármeddig lehetősége van az egyes feladatok kitöltésére és módosítására.
A rendszer biztonsági okokból 30 perc inaktivitás után kilépteti Önt (eredmények beírása nem számít aktivitásnak, csak az oldalváltás).

A feladatokat az elearning rendszerben való kitöltés után a feladat utolsó oldalán az „Összes leadása és befejezés” gombbal lehet leadni. Ezen az oldalon ellenőrizheti leadás előtt, hogy a feladat összes kérdésére válaszolt-e.
Minden feladatot (fordulónként mind a 4-et) egyesével kell leadni (minden feladat utolsó oldalán)!
A feladat leadása után már nincs lehetősége válaszai további módosítására.

A feladatok leadásának határideje után (a teszt lezárása után) van lehetősége ellenőrizni a feladatra kapott pontjait és a helyes / rontott válaszokat. A pontszámokat a feladatra kattintva láthatja a megjelenő oldalon. A válaszokat ugyanezen az oldalon az Ellenőrzés feliratra kattintva tekintheti meg (a felirat a teszt lezárásáig inaktív).

Amennyiben a rendszer használatával, vagy a fordulókkal kapcsolatosan kérdése, észrevétele van, az Operatív team és a Szakmai team a berugyvitelibajnoksag@nexon.hu emailcímen várja jelentkezését. A feladatokkal kapcsolatban szakmai támogatást az adott forduló lezárásáig nem adhatunk.
A fordulók lezárása után 5 naptári nap áll rendelkezésre az esetleges panaszok benyújtására. A panasz kivizsgálása 5 munkanapon belül történik meg és a Hírek aloldalon kerül megválaszolásra az észrevétel. Emellett a feladatkészítőkkel való szóbeli egyeztetésre is lehetőség van az első négy forduló után megrendezésre kerülő Bérügyviteli Klubbon.

Az OBB feladatainak elérése a NEXON által üzemeltetett elearning rendszeren keresztül lehetséges. Az elearning rendszer honlapja bármely böngészővel használható. Az oldalon engedélyeznie kell a sütik (cookie) használatát és a felugró ablakokat.