Különdíjak is várják a legjobbakat

OBB díjAz idei bajnokságot különdíjak felajánlásával új partnerek is támogatják.

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság szponzorálása nyitott, ezért üzleti partnereink számára lehetőség van különdíjak (nívódíjak) felajánlására is.

A bajnokságra már több partnerünk ajánlott fel különdíjat (a lista még bővülhet):

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ különdíjjal jutalmazza az első három helyre befutó versenyzőket!

KOTK

A KOTK Oktatási Központ különdíjjal jutalmazza az első tíz helyre befutó versenyzők egyikét! A szerencsés versenyző egy éven keresztül ingyen vehet részt a KOTK bármelyik szakmai továbbképző rendezvényén.

Perfekt

A Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. a „Tudta-e” szakmai programsorozatra tetszőleges előadására beváltható kuponnal jutalmazza a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző egyikét!

Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF)

Ha BGF-es hallgató lesz a verseny legjobbja, akkor a nyertes hallgató egy általa választott pénzügyes tárgyból jelest kaphat. A főiskola díjazza a jó teljesítményt nyújtókat is oly módon, hogy plusz jegyet kapnak a pénzügy és számvitel alapképzési szakon tanuló hallgatók, ha eredményesen részt vesznek a versenyen.

Kodolányi János Főiskola

A Kodolányi János Főiskola jutalmazni kívánja a bajnokságban induló és jó teljesítményt nyújtókat oly módon, hogy azok a gazdaságtudományi területen tanuló nappalis vagy levelezős hallgatók, akik eredményesen vesznek részt a versenyen, ötös érdemjegyet kaphatnak a Humánerőforrás-menedzsment tárgyból.

Fődíjak

A NEXON bruttó 1,3 millió forintot biztosít a legtöbb pontszámot elérő három versenyző díjazására:

  • az első helyezett bruttó 600 ezer forintos,
  • a második helyezett bruttó 400 ezer forintos és
  • a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintos díjazásban részesül.

Mindezeken túlmenően a NEXON bruttó 700 ezer forinttal járul hozzá a bajnokság további hét helyezettjének jutalmazásához.

A bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a BGF, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló tanúsítványt kap.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét oklevéllel is hitelesíti.

Azon hallgatók számára, akik bekerülnek a 30 legjobb teljesítményt nyújtó versenyzői körbe, a NEXON ösztöndíjat, továbbá féléves gyakornoki munkahelyet kíván biztosítani.