Díjátadó 2017

Megvan 2017 bajnoka!

2017. november 7-én a NEXON Konferencia záróeseményeként került sor az idei Bérügyviteli Bajnokság díjátadójára.
Az eseményre a jelenléti fordulón 10 legjobb eredményt elért versenyzőt hívtuk meg, de a végső sorrend számukra is csak ott derült ki.

2017-ben a Bérügyvitel bajnoka címet elnyerte:

Törökné Szabó Ágnes

2. helyezett Katona Mercédesz

3. helyezett Borosné Tóth Judit

4. Perjésiné Márkus Judit
5. Török Gábor
6. Molnár Enikő
7. Katona-Fazakas Tünde
8. Sutús Andrea
9. Kocsiné Almási Ágnes
10. Boros Rita

Díjak

A NEXON idén is bruttó 2 millió forintot ajánlott fel az első tíz helyezett díjazására.
A versenykiírás értelmében a bajnokság legjobbjai a BGE, az MKIK, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló TANÚSÍTVÁNYT is kapnak.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig OKLEVÉLLEL hitelesíti a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve ezzel szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.

Különdíjak

  • az I. helyezett kapja a NAV különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással.
  • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50, 30, illetve 20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazza a bajnokság dobogósait, az első három helyre befutó versenyzőket;
  • a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. egy kedvezményes belépésre jogosító kuponnal, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazza a negyedik helyezést elérő versenyzőt,
  • a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújt a verseny 5-7. helyezettjeinek, melynek értéke 28.000 Ft/előfizetés,
  • a NEXON Akadémia pedig a 8., 9. és 10. helyezettet karolta fel, s hívja meg az érintetteket az Akadémia által szervezett TB Ankétre, ingyenes formában.

Gratulálunk a díjazottaknak és valamennyi versenyzőnek, akik kitartóan végigcsinálták a bajnokságot!