Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás

November 14-én megtartottuk az Országos Bérügyviteli Bajnokság ünnepélyes eredményhirdetését és a díjak átadását, amely idén is beágyazódott az Terminal1 Event Centerben megrendezett NEXON-konferencia eseményeinek sorába.

A helyezettek névsora:

1. Papp Andrea
2. Perjésiné Márkus Judit
3. Katona-Fazakas Tünde
4. Törökné Szabó Ágnes
5. Borosné Tóth Judit
6. Arany Zsuzsanna
7. Sinka Nikoletta
8. Fedornyák Krisztina Katalin
9. Fügedi Bernadett
10. Pásztor Roxána

Díjak
A NEXON idén is bruttó 2 millió forintot fordított az első tíz helyezett díjazására. Ehhez járult még az első három helyezettnek járó, Gáspár György üvegművész alkotása!

A NEXON a kétmillió forintból idén is 1,3 millió juttatott a legtöbb pontszámot elérő három versenyző díjazására:

 • az első helyezett bruttó 600 ezer forintos,
 • a második helyezett bruttó 400 ezer forintos, míg
 • a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintos díjazásban részesült.

Mindezeken túlmenően a NEXON 100-100 ezer forinttal járult hozzá a bajnokság további hét helyezettjének jutalmazásához.

A versenykiírás értelmében a bajnokság legjobbjai a BGE, az MKIK, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló TANÚSÍTVÁNYT is kaptak.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig OKLEVÉLLEL hitelesítette a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve ezzel szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.

Különdíjak

A NEXON által biztosított díjakon különdíjakat is kaptak a nyertesek:

 • az első helyezett a NAV különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással
 • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50, 30, illetve 20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazta az első három helyre befutó versenyzőket
 • a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. egy kedvezményes belépésre jogosító kuponnal, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazta a negyedik helyezést elérő versenyzőt
 • a Budapesti Gazdasági Egyetem OKLEVÉLLEL, könyvvásárlási utalvánnyal és kultúrautalvánnyal jutalmazta az OBB ötödik helyezettjét
 • a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújtott a verseny 5-7. helyezettjeinek, melynek értéke 28.000 Ft/előfizetés,
 • a NEXON Akadémia pedig a 8., 9. és 10. helyezetteket karolta fel, s hívta meg az érintetteket az Akadémia által szervezett TB Ankét egy eseményére, ingyenes formában.

Díjátadók

A NEXON és a támogató partnerszervezetek alábbi képviselői nyújtották át a nyerteseknek járó díjakat, különdíjakat és dokumentumokat:

 • Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója;
 • Kosztyu János, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézetének igazgatója;
 • Prof. Dr. Ábel István dékán, a Budapesti Gazdasági Egyetem intézetvezető egyetemi tanára.
 • Mudri Krisztina, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs referense;
 • Dr. Csoszánszky Zoltán a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ oktatási igazgatója;
 • Tóth Réka a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. kiadóvezetője és
 • Szücsy Márton, a NEXON Akadémia igazgatója.

Köszönet

Köszönet elsősorban a versenyzőknek jár, akik felvették a kesztyűt, és feszített napi munkájuk mellet beszálltak a ringbe, nem adták fel és végig csináltak a versenyt.
Köszönjük a partnereknek, a BGE, az MKIK és a NAV képviselőinek, hogy szervezetük nevében is támogatták a versenyt, mindent megtettek azért, hogy a versenyfelhívás eljusson a bérügyviteli munkatársak széles köréhez.

Köszönjük a különdíjat felajánló partnereinknek a nemes gesztust, amivel hozzájárultak a verseny rangjának emeléséhez.

Köszönettel tartozunk azoknak a munkatársaknak, akik vállukon vitték a versenyt, feladatokat készítettek, lektoráltak, és betöltötték azokat a rendszerbe, kezelték a felvetéseket és az esetleges reklamációkat.

VII. OBB

A NEXON és az OBB-ét támogató szakmai partnerek – BGE, MKIK, NAV – képviselői egyetértettek abban, hogy jövőre is folytatódjék a bajnokság, és aláírták a hetedik Országos Bérügyviteli Bajnokság Versenyfelhívását!