Fügedi Bernadett

Fügedi Bernadett lett 2016-ban a Bérügyvitel Bajnoka

November 25-én a NEXON-OHE konferencián került sor az idei bajnokság ünnepélyes díjátadójára.

  1. helyezett és 2016-ban a Bérügyvitel Bajnoka

Fügedi Bernadett

kazincbarcikai versenyzőnk lett! Bernadett hat éve dolgozik bérszámfejtőként egy könyvelőirodában. A tavalyi versenyen a hatodik helyezésig jutott. Ezen felbuzdulva már alig várta az idei megmérettetést, mely hónapról hónapra izgalmas feladatokat tartogatott számára.

A 2016. évi OBB helyezettjei

2. helyezett Kocsiné Almási Ágnes, aki eddig minden OBB-n dobogós helyen végzett.

3. lett Füleki Magdolna a Waberer’s Zrt. bérszámfejtője

A 2016. évi OBB díjazottjaiTovábbi helyezettek:

4. Perjésiné Márkus Judit
5. Soós Katalin
6. Fehér Beáta
7. Koroseczné Balaton Krisztina
8. Gáspár Veronika
9. Hubai Gabriella
10. Pataki Adrienne

Díjazás

A NEXON idén is bruttó 2 millió forintot fordít az első tíz helyezett díjazására. Ehhez járul még az első három helyezettnek járó díj, ami Gáspár György üvegművész alkotása!

A versenykiírás értelmében a bajnokság legjobbjai a BGE, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló TANÚSÍTVÁNYT is kapnak.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pedig OKLEVÉLLEL hitelesíti a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve ezzel szakmai karrierjüket és munkaerő-piaci mobilitásukat.

Különdíjak

A Budapesti Gazdasági Egyetem, a HVG, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ, a NAV, a Perfekt Zrt. és a NEXON Akadémia különdíjakat is felajánlott az első 10 helyezettnek:

  • az I. helyezett kapja a NAV különdíját, amely két főre szóló 6 nap/5 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással;
  • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50, 30, illetve 20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazza az első három helyre befutó versenyzőt;
  • a Perfekt Zrt. egy kedvezményes tanfolyami belépésre jogosító kupont, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvet ad a verseny 4. helyezettjének;
  • a Budapesti Gazdasági Egyetem a verseny 5. helyezettjét jutalmazza egy oklevéllel, amely 30%-os kedvezményt biztosít bármely – általuk szervezett – felnőttképzésre vagy szakirányú továbbképzésre;
  • a HVG 1 éves adózóna előfizetést nyújt a verseny 6-8. helyezettjének;
  • a NEXON Akadémia pedig a 9. és 10. helyezettet karolta fel, s hívja meg az érintetteket az Akadémia által szervezett TB Ankétre, ingyenes formában.

Gratulálunk a versenyzőknek kitűnő teljesítményükhöz!