Számológép

Csökkent a kitartó versenyzők száma, de javult az átlag az idei utolsó fordulóban

Október 15-én zárult az idei bajnokság online fordulóinak sorozata, november 12-én már csak a mindent eldöntő, jelenléti fordulóban méri össze tudását az 50 legtöbb pontot elért versenyző.

A negyedik, idei utolsó, online fordulóban már csak a legkitartóbb 185 versenyző adott le feladatot, ami az összes induló kevesebb, mint 24%-a.

Átlageredmények:

  • az első, 20 pontos feladat átlaga: 14,08 pont;
  • a második, 20 pontos feladat átlaga: 14,01 pont;
  • a harmadik, 30 pontos feladat átlaga: 7,27 pont;
  • a negyedik, 15 pontos feladat átlaga: 13,03 pont és
  • az ötödik 15 pontos feladat átlaga: 12,63 pont.

A maximálisan elérhető 100 pontból – átlagosan – 59,50 pontot értek el a résztvevők (beleértve azokat is, akik csak egy feladat megoldásáig jutottak.)

A negyedik fordulóban egy versenyző sem nyújtott 100%-os teljesítményt, 97 pontot is csak egy versenyző tudott elérni. A legjobb 10 közé ebben a fordulóban 78 ponttal lehetett bekerülni. Az első száz versenyző átlageredménye 71,59 pont volt. (A „százas” élmezőnybe 61 ponttal lehetett bejutni.)

A negyedik forduló – az esetleges panaszokra és észrevételekre is reflektáló – összefoglalóját hamarosan közzé tesszük az OBB oldalán. Addig is minden érdeklődőt szeretettel várunk a november 4-én 15:00 – 16:30-ig tervezett tanulási fórumunkra, a Bérügyviteli Klubra.

EREDMÉNYEK A NÉGY ONLINE FORDULÓ ALAPJÁN

Az első négy forduló után az élen álló versenyzőnek 338 pontja van, a második helyen holtversenyben 2 versenyző áll 328 ponttal.

A november 12-ére kitűzött jelenléti fordulóra a legalább 279 pontot elérő 50 résztvevőt hívjuk meg.
A korábbiakhoz hasonlóan a résztvevők a kitűzött határidőn belül élhetnek panasszal, észrevétellel, amely akár a megszerzett egyéni pontszámokon, így a meghívotti körön is módosíthatnak egy picit.

A versenykiírás szerint a bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a BGE, a NAV és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló tanúsítványt kap. A négy forduló összesített eredményei alapján a 239 pontnál több pontot birtokló versenyzők számíthatnak a kiváló teljesítményt igazoló tanúsítványra.

A jelenléti fordulóba bejutott 50 versenyzőnek a meghívót email formájában hamarosan megküldjük.

A IX. Országos Bérügyviteli Bajnokság valamennyi résztvevőjének gratulálunk az elért eredményekhez!
Reméljük, hogy a feladatok megoldásával hasznos ismeretekre tettek szert és jövőre is velünk tartanak…