Különdíjak menet közben is

Az online fordulóban elért kiváló teljesítményeket is díjazza a HVG Kiadó Zrt. és a NEXON Akadémia.

A különdíjakat felajánló partneri körhöz 2016-ban két további intézmény: a HVG Kiadó Zrt. és a NEXON Akadémia is csatlakozott. Mindezeknek köszönhetően idén már arra is lehetőség nyílik, hogy ne csak a bajnokság végén, hanem annak folyamatában – a második fordulótól kezdődően – elért kimagasló teljesítményeket és töretlen versenyzői magatartást is díjazzuk.

Az egyes, egymástól jutalmazás szempontjából függetlennek tekintett fordulókhoz az alábbi jutalmak társulnak:

  • A második forduló után az a versenyző, aki a fordulóban 50 pont vagy afeletti eredményt ért el, 20%-os kedvezményt kap a NEXON Akadémia által meghirdetett (saját) rendezvényeinek bármelyikére. (A kedvezmény, amely más kedvezménnyel és bérlettel nem összevonható, 2016.október 31-ig használható fel!
  • A harmadik forduló után az a versenyző, aki a fordulóban 50 pont vagy afeletti eredményt ért el, 30% kedvezményt kap – a felhasználhatósági időn belül – a HVG könyvek rendelésére.
  • A negyedik forduló után az a versenyző, aki bejut a legjobbak 30 fős csapatába – az adózás gyakorlati kérdéseire összpontosító – HVG Adó különszámát kapja meg a HVG Kiadó Zrt-től.

A „fordulóközi” jutalmakon túlmenően az első tíz helyre befutó versenyzőt várja a NEXON által biztosított 2 millió forintos összdíjazás, valamint a Díjak menüpontban meghirdetett, partnereink által felajánlott különdíjak.