Jobb eredmények a IV. OBB első fordulójában

Az első forduló feladatainak megoldására – az eddigi gyakorlatnak megfelelően –egy hónap állt rendelkezésre.

Az összes induló közül 731 versenyző szerzett pontot. A forduló mind a négy feladatához hozzálátott és pontot ért el 546 fő. Az elérhető 100 pontból – átlagosan – 54 pontot értek el a résztvevők.

Tavaly 24 versenyző produkált 100 pontot az első fordulóban. Az idei első fordulóban 31 százpontos résztvevőnk van, de 11-en is csak egy ponttal maradtak el az elérhető 100 pontos maximumtól. Összesen közel 100-an nyújtottak 90 pontos vagy annál magasabb teljesítményt.

Az egyes feladatok során nyújtott átlagpontszámok:
1 feladat: 15 (max. 20pont)
2 feladat: 31 (max. 50pont)
3 feladat: 9 (max. 15pont)
4 feladat: 8 (max. 15pont)

Megkezdődött a második forduló

Május 15-én felkerültek az e-learning keretrendszerbe az OBB második fordulójának versenyfeladatai is.

A versenybe bekapcsolódni még most sem késő, hisz az OBB nem csak verseny, hanem egy szakmai fórum is, amely szervezett keretet igyekszik biztosítani a szakmai ismeretek bővítésére, az adó- és munkaügyi jogszabályok változásainak követésére és helyes alkalmazására.

De arra is van reális esély, hogy a hátralévő három forduló során nyújtott magas pontszámmal még helyezést is lehet szerezni a bajnokságban, illetve az a versenyző, aki  a második forduló után 50 pont vagy afeletti eredményt ért el, 20%-os kedvezményt kap a NEXON Akadémia egy rendezvényére.