A 2022-es OBB harmadik fordulójának tanulságai – 1. rész

A befogadhatóság érdekében a 3. forduló tanulságait 3 részre osztottuk. Az elsőben a feleletválasztós és az igaz-hamis állításokat tartalmazó, illetve a 4. feladatból levonható tanulságokat osztjuk meg.

Statisztika a jubileumi OBB harmadik fordulója után

A nyári pihenést követően a versenyzők friss lendülettel oldották meg a feladatokat, jobb eredmények születtek, mint az első két fordulóban.
Bérügyviteli Bajnokság 2022

A versenykiírás szerint folytatódik a X. bérügyviteli bajnokság

2022. augusztus 20-tól elérhetőek az OBB következő, 3. fordulójának feladatai, amelyek leadási határideje szeptember 19-e éjfél. Előzetes a feladatokról...

A X. OBB második fordulójának tanulságai

Számos tanulsággal járt a 2. forduló is, különös tekintettel a műszak-, túlóra-, éjszakai és vasárnapi pótlékok kérdésre, valamint a letiltások helyes sorrendjére.

Statisztika a tizedik, jubileumi OBB második fordulójáról

Jelentősen csökkent a versenyzők aktivitása, és ez a forduló is nehéznek bizonyult.

Az első forduló tanulságai 2022-ben

Összefoglaltuk a 2022-es bajnokság első fordulójának tanulságait. Kérdések és válaszok jogszabály magyarázatokkal haladóknak.

A jubileumi bajnokság első fordulója is nehéznek bizonyult

Aktív részvétel, de a tavalyinál picit alacsonyabb pontok. Mutatjuk az idei első forduló statisztikáit...

Elstartolt a jubileumi OBB!

Még most sem késő jelentkezni a szakma legrangosabb megmérettetésére, mert az első online forduló leadási határideje május 19.

Indul a jubileumi, X. Országos Bérügyviteli Bajnokság

Jelentkezzen 2022. április 18-igés szerezzen friss tudást a 2 millió forint összdíjazású, jubileumi Országos Bérügyviteli bajnokságon!