Komoly szakmai vitákat kiváltó és országos tanulságokkal bíró 2. feladat

A beérkezett észrevételek száma a második fordulót követően meglehetősen magas volt. A forduló nehézségét az alábbi - kimerítő - válasz-gyűjtemény is bizonyítja
Országos Bérügyviteli Bajnokság

Lezárult az OBB 2020 második fordulója

Komoly szakmai vitákat kiváltó és országos tanulságokkal bíró 2. fordulót zártunk. Sok észrevétel érkezett és senki nem érte el a maximális pontszámot!

Az első forduló tanulságai

Versenyzőink most sem voltak restek, s tollat ragadtak, ha a helyes válaszok ellentétbe kerültek saját tudáskészletükkel. Közkinccsé tesszük szakértőink válaszait, magyarázatokkal, jogszabályi hivatkozásokkal.

OBB 2020 első forduló eredményei

Lezárult a 2020-as bajnokság első fordulója. Az első száz versenyző átlageredménye 76,62 pont volt. Az eredményekről részletesebben...

Május 15. az első forduló leadási határideje!

Az első forduló feladatait május 15-én éjfélig lehet leadni. Figyelem: ne felejtsetek el minden feladatot leadni az e-learning rendszerben! Egy feladat végleges megoldását „Az összes leadása és befejezés” gombra kattintva teheted meg.

Elindult a 2020-as bajnokság, de még nem késő jelentkezni!

Április 15-én közel 800 versenyzővel startolt el a 2020-as OBB. Az első on-line forduló kitöltésére egy hónap áll rendelkezésre, ezért még a május 12-ig csatlakozók is egyenlő eséllyel vehetnek részt a bajnokságban.

Videóinterjú dr. Henczi Lajossal az OBB-ről

Dr. Henczi Lajos a NEXON felnőttképzési szakértője nyilatkozik az OBB-ről.

Új üvegművész készítette a díjat

Új iparművészek készítették az idei OBB-díjakat: a Hefter…

Bokodi Zsófia lett a Bérügyvitel Bajnoka 2019-ben

2019. november 20-án a NEXON Konferencia záróeseményeként zajlott le a VII. Országos Bérügyviteli Bajnokság Díjátadó ceremóniája.